text.skipToContent text.skipToNavigation

Laranja marmelada eta Jengibre ST. DALFOUR - 284 g.

Kopurua
Laranja marmelada eta Jengibre ST. DALFOUR - 284 g.
5,99 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea

doan denda berdineko artikuluetarako

Informazio gehiago Laranja marmelada eta Jengibre ST. DALFOUR - 284 g.

Laranja marmelada eta Jengibre St. Dalfour 284 g – Exotikoa, naturala eta azukre erantsirik gabea Laranja eta Jengibre St. Dalfourrek zaporezko bi mundu konbinatzen ditu: Frantziako laranja mingotsaren izaera zitriko eta apur bat mingotsa jengibre naturalaren ukitu bero, berezi eta usaintsuarekin. Emaitza marmelada dotore eta bizigarria da, testura distiratsuarekin eta koilarakada bakoitzean freskotasuna ematen duten fruta zatiekin. Marmanden (Akitania, Frantzia) egin zen eskuz, St. Dalfour, konfitura hau fruta-zuku kontzentratuarekin soilik goxatzen da, azukre findurik gabe, kontserbatzailerik eta koloratzailerik gabe. Lote bakoitza poliki-poliki prestatzen da, usain naturala eta osagaien garbitasuna babesteko. Barietate hau ezin hobea da zapore sofistikatua bilatzen dutenentzat, puntu zitriko eta pikante samarrarekin, ezin hobea gourmet gosaltzeko, postre desberdinetarako edo ahuntz- eta foie-gaztekin uztartzeko. Jatorria eta elaborazioa: Frantzian ekoiztua (Marmande, Akitania eskualdea), non St. Dalfourrek 80ko hamarkadaz geroztik eutsi dio bere konfitura-tradizioari. Flasko bakoitzak gutxienez % 50eko fruta eta mahats- eta datil-zuku kontzentratuak ditu gozagarri natural gisa. Egosketa tenperatura baxuan egiten da lote txikietan, zitrikoen eta jengibreko olio esentzial naturalen aroma-intentsitateari eusteko. Osagaiak: Laranja ( % 51) Fruta-zuku kontzentratua (mahatsa, datila, anana) Jengibre naturala ( % 2-3) Gelifikatzailea: fruta-pektina Limoi-zukua Gehigarririk gabe: azukre findurik gabe Koloratzailerik gabe Kontserbatzailerik gabe Arto-jaraberik gabe Glutenik gabe Begetariano eta beganoentzat egokia Nutrizio-balio ertainak (100 g): Energia: ~ 210 kcal Koipeak: 0 g Karbohidratoak: 52 g - Horietatik azukre naturalak: 49 g Zuntza: 0,9 g Proteina: 0,4 g Gatza: 0,03 g Kontserbazioa: Behin irekita, hoztuta eta 3-4 hilabete baino lehen kontsumitzea. Marmeladari erantsitako jengibreak zaporea emateaz gain, digestioa errazten du eta zirkulazioa hobetzen du, aukera zoragarri eta funtzional bihurtuz. Frantzian, barietate horri Orange Ginger Delight esaten zaio, eta St. Dalfour. Zaporea oso ondo konbinatzen du ogi integralekin, gazta freskoekin edo onduekin, baita haragi zuriak edo ahatea glasatzeko oinarri gisa ere. St. Dalfourrek iraunkortasun-estandar zorrotzetan landatutako frutak erabiltzen ditu, pestizida kimiko erasokorrik gabe. Errezeta ezberdina laranja marmeladarekin eta Jengibre St. Dalfour Pollo glased laranja marmelada eta jengibrea labean Osagaiak (2 pertsona): 2 izterrak edo oilasko bularkiak landetan 2 cda laranja marmelada eta Jengibre St. Dalfour 1 cda soja natural saltsa 1 cda sagar ozpin edo jerez 1 cda oliba-olio birjina estra Itsas gatza eta piperbeltz beltza Sesamo hazi txigortuak (aukerakoa) Prestaketa: Nahastu marmelada, soja saltsa, ozpina eta olioa glaseatu bat osatu arte. Igurtzi oilaskoa nahasketarekin eta utzi gutxienez 30 minutuz marinatzen. Laberatu 180 ° C-tan 30-40 minutuz, noizean behin zukuarekin bainatuz. Hautseztatu sesamo txigortuarekin zerbitzatu aurretik. Emaitza: haragi mamitsua, glasatu distiratsuarekin, gozoaren, zitrikoaren eta minaren artean orekatua. Ezin hobea gourmet afarietarako edo ekitaldi berezietarako.

Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen