text.skipToContent text.skipToNavigation

Marrubi marmelada ST. DALFOUR | 284 g.

Kopurua
Marrubi marmelada ST. DALFOUR | 284 g.
5,99 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea

doan denda berdineko artikuluetarako

Informazio gehiago Marrubi marmelada ST. DALFOUR | 284 g.

Fresa marmelada St. Dalfour 284 g – Naturala, azukre erantsirik gabea eta fruta errealaren zaporekoa La Mermelada de Fresas St. Dalfour zapore klasiko eta naturalaren definizioa da. Frantzian eskuz hautatutako marrubi helduekin egina, konfitura honek testura aberats eta mamitsua eskaintzen du, non fruta errealaren zatitxoak eta astiro egositako marrubiaren usain fresko eta bizia antzematen diren. Ohiko marmelada asko ez bezala, St. Dalfourrek ez du erabiltzen azukre findurik, ezta xarabe industrialik ere. Gozotasuna fruta-zuku kontzentratutik (mahatsa eta datila) dator soilik, eta, horri esker, marrubiaren zapore purua eta apur bat azidoa gorde daiteke, bildu berri den bezala. Tenperatura baxuan prestatua lote txikietan, kolore gorri distiratsuaren ñabardura naturalei eusten die eta profil aromatiko orekatua du, ezin hobea bai gosaritarako bai postreak edo gaztak laguntzeko. Jatorria eta elaborazioa: Marmanden ekoiztua (Akitania, Frantzia), nekazaritza eta gozogintza tradizio luzea duen eskualdea. Sasoiko fresa freskoekin egiten da, eta poliki-poliki egosten dira zukuan, mahats- eta datil-kontzentratzaile naturalarekin. Kontserbatzaile, koloratzaile eta edulkoratzaile artifizialik gabe. Flasko bakoitzak % 50etik gora fruta erreal dauka, benetako zaporea eta naturaltasuna bermatuz. Osagaiak: Marrubiak ( % 52) Fruta-zukuaren kontzentratua (mahatsa eta datila) Limoi-zuku gelifikatzailea: fruta-pektina Nutrizio-balio ertainak (100 g): Energia: 210 kcal Koipeak: 0 g Karbohidratoak: 52 g Horietatik, azukre naturalak: 49 g Zuntza: 0,8 g Proteinak: 0,4 g Gatza: 0,03 g Beganoak eta begetarianoak Glutenik gabeko dietak Azukre finduak edo kontserbatzaileak saihesten dituzten pertsonak Kontserbazioa: Behin irekita, hoztuta kontserbatzea eta 3 – 4 hilabeteko epean kontsumitzea. Datuak Marrubia gozotasunaren eta maitasunaren sinboloa izan da Frantzian Erdi Arotik; horregatik da barietate tradizionalenetako bat Frantziako gozogintzan. St. Dalfour aitzindaria izan zen azukre finduaren ordez fruta-zuku kontzentratuak erabiltzen. Teknika berritzaile horrek zapore naturala indartzen du, testura aldatu gabe. Aroma handia du, galdara irekietan astiro egosten delako. Artisau-metodo horrek karamelizazioa saihesten du, eta frutaren olio esentzialak mantentzen ditu. Frantzian, marmelada hau oso egokia da masa ama edo briocheak dituen ogiarekin gosaltzeko, baina gourmet gozogintzan ere erabiltzen da tartak edo crêpeak betetzeko. St. Halleko barietate salduenetako bat da. Dalfour nazioartean, freskotasunaren eta gozotasun naturalaren arteko orekagatik baloratua. Errezeta desberdina marrubi marmeladarekin St. Dalfour Parfait jogurt natural, granola eta marrubi marmelada Osagaiak (2 edalontzi): 2 jogurt natural edo ahuntz-jogurt 3 cda Fresas St. Dalfour 4 cda granola naturala edo fruitu lehor xehatuak Fresa fresko ijeztuak Mentazko hostotxo batzuk Prestaketa: Edalontzi edo kopa batean, jarri jogurt base bat. Erantsi granola-geruza bat eta marrubi-marmelada-geruza bat. Errepikatu geruzak edalontzia bete arte. Apaindu fresa freskoekin eta mendarekin. Gosari edo postrea azkarra, freskoa eta orekatua. Azukre erantsirik gabe, testura karraskariekin eta marrubi frantsesaren benetako zaporearekin.

Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen