Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Melokotoi marmelada ST. DLAFOUR | 284 g.
Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe
Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea
Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Melokotoi marmelada ST. DLAFOUR | 284 g.
Mertxika marmelada St. Dalfour 284 g – Azukre erantsirik gabeko gozotasun naturala Mertxika marmelada St. Dalfour artisau-gozamena da, Frantzian egina, heltze-puntu justuan hautatutako melokotoiekin. Astiro prestatzen da, fruta-zuku kontzentratuarekin, azukre findurik gabe, koloragarririk eta kontserbagarririk gabe, mertxikaren esentzia eta freskotasuna mantentzeko. Emaitza testura leun bat da, apur bat urreztatua, eta Mediterraneoko uda gogorarazten duen usain jarkiezin bat. Ezin hobea gosariak, jogurt naturalak edo gazta leunak laguntzeko. Frantzian egina, barietate tradizionalen melokotoiekin. St. Dalfour aitzindaria izan zen mahats-zuku kontzentratua erabiltzen gozagarri natural gisa. Egosketa-prozesu motelak mantenugaien galera saihesten du eta anbar kolore bereizgarria nabarmentzen du. Glutenik gabe, kontserbagarririk gabe eta dieta beganoetarako egokia. Flasko bakoitzak % 50 fruta puru baino gehiago du. Ezin hobea da, halaber, postreetarako glasatzea edo tartak betetzea. Osagai nagusiak: • Melokotoiak % 51 ("Golden Peach" barietatea/urrezko melokotoia) • Fruta-zukuaren kontzentratuak: mahatsa eta datila (bertsio batzuetan anana ere bai) • Gelifikatzailea: fruta-pektina. • Limoi-zukua (azidogailu gisa) • Azukre findurik gabea, arto-xaraberik gabea, edulkoratzaile artifizialik gabea, koloratzailerik eta usain artifizialik gabea. • Glutenik gabea. Begano/begetarianoentzat egokia. Errezeta desberdina melokotoi marmeladarekin St. Dalfour Jogurt tartaletak eta melokotoi marmelada Osagaiak (6 unitate): Brisa masa 1 edo sable naturala 200 g jogurt grekoa azukrerik gabe 3 cda melokotoi marmelada St. Dalfour Almendra laminatu txigortuak Menta-hosto freskoak Prestaketa: Hornitu tartaletak urreztatu arte. Bete jogurt base greko batekin eta gehitu melokotoi marmelada koilarakada bat erdian. Almendrekin eta mendarekin apaintzen du. Postre freskoa, naturala eta minututan bizkorra, eremu frantseseko onena eta mediterraneoko sinpletasuna konbinatzen dituena.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen