text.skipToContent text.skipToNavigation

Mazapan de Las Monjas a granel | 500 g.

Kopurua
Mazapan de Las Monjas a granel | 500 g.
18,00 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea

doan denda berdineko artikuluetarako

Informazio gehiago Mazapan de Las Monjas a granel | 500 g.

Mazapán de las Monjas – El Mazapán a Granel de las Monjas (500 g) komentuko errezeta tradizionala da, belaunaldiz belaunaldi Espainiako komentuetan transmititutako metodoei jarraiki egina. Bere ehundura leun, heze eta delikatua formula sinple eta puru bati esker lortzen da: kalitatezko almendra, azukrea eta mantso eta eskuz oratzea, kontserbatzailerik eta gehigarririk gabe. Mazapan hau bere zapore garbi, sakon eta benetakoagatik nabarmentzen da, mazapan industrialaren oso bestelakoa. Gozoa eta usaintsua, Gabonetan gozatzeko, postre artisauak egiteko edo gourmet opari gisa historia. Ezin hobea zintzotasunez egindako gozoki tradizionalak, osagai nobleak eta teknika zaharrak bilatzen dituzten bezeroentzat. Funtsezko osagaiak Kalitatezko almendra ehoa Azukrea Eztia (lote batzuetan komentu tradizionalaren arabera) Arrautza zuringoa (bertsio klasikoetan) Kontserbagarririk gabea Koloragarririk gabea Glutenik gabea berez (baina beti trazak egiaztatzea) Komentu prozesu tradizionala Almendraren hautaketa eta ehotze fina. Eskuzko oratzea kantitate txikietan, hezetasun perfektua lortzeko. Forma eta lehorketa leuna, testura samurra kontserbatzeko. Makineria industrialik gabeko elaborazioa. Ezaugarri organoleptikoak Testura: biguna, hezea, apur bat trinkoa. Zaporea: almendra purua, apur bat gozoa eta oso aromatikoa. Aroma: naturala, beroa eta usain artifizialik gabea. Komentuko gozokiak, mazapan hau kasu, Espainiako gozogintzaren zutabe bat dira Erdi Arotik. Komentuak ekonomikoki mantentzeko gozokiak saltzen zituzten mojek, ateak itxitako errezeta sekretuak erabiliz. Mazapan industrialak baino zapore naturalagoa du, eta ez hain gozoa. Hori dela eta, gourmet publikoarentzat ezin hobea da. Gomendatutako uztarketa Te zuria edo jazmín tea Kafe leuna % 100 arabikoa Cava brut Moskatel arineko ardo gozoa Infusio espezializatuak (kanela, banilla) Gourmet errezeta desberdina Mazapan-mokaduak txokolate beltzarekin eta laranjarekin Osagaiak: 200 g Mazapan de las Monjas 100 g txokolate beltzarekin % 70 Laranja-birrinketa Almendra ijeztua (aukerakoa) Prestaketa: Moztu mazapana bonboi baten tamainako kubo txikietan. Urtu txokolatea Maria komunean. Busti mazapan-kubitu bakoitza txokolatean, eta jarri landare-paperaren gainean. Gehitu laranja-arraspa gainetik, solidotu baino lehen. Hozkailua 20 minutu. Kontraste ikaragarria mazapanaren berezko gozotasunaren eta txokolatearen garraztasun dotorearen artean.

Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen