Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Mazapana ontziratu gabe PABLO GARRIGÓS IBÁÑEZ | 500 g.
Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe
Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea
Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Mazapana ontziratu gabe PABLO GARRIGÓS IBÁÑEZ | 500 g.
Mazapán a Granel Pablo Garrigós Ibáñez – Artesano, 100% almendra Marcona El Mazapán a Granel de Pablo Garrigós Ibáñez espainiar artisau-gozogintzaren elaborazio fin eta delikatuenetako bat da. Jijonan egina, Marcona almendra hautatuarekin eta azukrearekin puntu zehatzean. Bere testura leun, heze eta benetako zapore garbi eta naturalagatik nabarmentzen da mazapan hau. Mazapan industrialak ez bezala, gourmet bertsio hau lote txikietan egiten da, errezeta klasikoa errespetatzen duen prozesu tradizional bati jarraituz: almendraren ehotze fina, ortze motela eta egosketa leuna, kontserbatzailerik eta gehigarririk gabe. Ontziratu gabe salduko duzu 500 g inguruko formatuan, gutxieneko erosketa gisa, dastatzeko, oparitzeko edo gozogintza finean erabiltzeko kalitate handiagoko mazapana bilatzen dutenentzat aproposa. Osagai nobleak Almendra Marcona fin-fin ehoa Azukrea Ezti naturala (lotearen arabera) Arrautza-zuringoa (zenbait elaboraziotan) Kontserbatzailerik gabea Koloratzailerik gabea Palma-oliorik gabea Artisau-elaborazioa Marcona almendra fin mugitzen da masa homogeneoa lortzeko. Oratze motelak testura leun eta hezea bermatzen du. Tenperatura kontrolatuan egosten da, mazapana ez erretzeko. Azken testura samurra, malgua eta usaintsua du. Ezaugarriak gourmet Testura: leuna, hezea, biguna eta delikatuki trinkoa. Zaporea: almendra bizia, gozotasun orekatua eta ezti-nota naturalak. Aroma: sakona, beroa eta naturala, usain artifizialik gabea. Espainiako panorama turronero eta gozogilearen marka ospetsuenetako batek egina. Bitxikeriak Mazapana Espainiako gozokirik zaharrenetakoa da: XII. mendean egiten zen. Marcona almendrak bereizten ditu gourmet mazapana eta mazapan industriala. Pablo Garrigós Ibáñezek kalibrearen eta kalitatearen arabera hautatutako fruitu lehorrekin soilik egiten du lan. Gomendatutako uztarketa Kafe leuna edo arabiko naturala Te zuria edo te jazmín Cava brut nature Moscatel edo mahats gehiegi ondutako ardo gozoa Errezeta gourmet desberdina Mazapan eta laranjazko tarta hotza (4-6 anoa) Osagaiak: 250 g Mazapán Pablo Garrigós Ibañez 250 g Maskara gaztak 150 ml esnegain jartzen ditu laranjazko ralladura muntatzeko Oinarria: gurin birrinduko galleta + gurin urtua Prestaketa: galletak gurinarekin nahastu eta oinarria molde baxu batean osatzen du. Oratu mazapana maskararekin, krema homogeneo bat lortu arte. Muntatu esnegaina pixka bat eta gehitu aurreko nahasketari. Laranja-arraspa du, freskura emateko. Oinarriaren gainean isuri eta hoztu gutxienez 4 ordu. Emaitza: tarta delikatua, zapore dotorekoa eta almendraren eta zitrikoaren arteko oreka perfektua duena.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen