Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Fiasconaro Panettone Urre Berdea (1 kg): Siziliako artisaua Bronteko pistatxoan
Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe
Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea
Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Fiasconaro Panettone Urre Berdea (1 kg): Siziliako artisaua Bronteko pistatxoan
Urre Berdea: Siziliako zaporea Panettone batean Panettone Urre Berdea Fiasconaro familiaren sorkuntza goraipatuenetako bat da, Castelbuonon (Sizilia) egoitza duen artisau-gozotegia. Panettone honek eskualdeko harribitxi berdea omentzen du: Bronteko pistatxoa (DOP), Etna sumendiaren magalean landua eta goiko kolore eta zapore biziengatik ezaguna. Artisaua: Italiar errezeta tradizionala jarraitzen du, hiru eguneko hartzidura prozesu motel eta naturalarekin, masa ama erabiliz (lievito madre). Horrek masa albeolatua, harrotua eta oso digestiboa ziurtatzen du. Pistatxo hirukoitza: "Urre Berdea" izena ez da kasualitatea. Pistatxoak hiru egitura ditu: pistatxo-zatiak masan. Glasatu zuri eder bat estalkiaren gainean. Pistatxo-kremazko flasko bat, zati bakoitza nahi bezala betetzeko. Dastaketa Notak (Ehundura Harrotua eta Fruitu Lehorraren Aberastasuna) Bisuala: Kanpoaldea glaseatze zuri eta almendrazko koroarekin, eta masan, pistatxoaren kolore berde zurbil bereizgarria. Aroma: gurinaren usain gozoa, banilla, nota zitrikoak (oskol konfitatuak) eta, batez ere, pistatxo txigortuaren usain bizi eta gazia. Zaporea: Orekatua, beste barietate batzuk baino gozoagoa. Masa leuna eta elastikoa da. Mami harrotuaren eta momentuan igurtzitako pistatxo-kremaren aberastasunaren arteko kontrastea da arrakastaren gakoa.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen