text.skipToContent text.skipToNavigation

Panettone Fiasconaro Malvasía 500 gr: Siziliako Dotorezia

Kopurua
Panettone Fiasconaro Malvasía 500 gr: Siziliako Dotorezia
25,90 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea

doan denda berdineko artikuluetarako

Informazio gehiago Panettone Fiasconaro Malvasía 500 gr: Siziliako Dotorezia

Panettone Leuna, usaintsua eta Malvasía Panettone Fiasconaro Malvasía 500 gr Siziliako gozogile bikainaren ospakizuna da. Barietate horrek, ez hain konbentzionala eta oso sofistikatua, Eolia uharteetako ardo gozo ospetsua omentzen du. Zapore paregabea bilatzen dutenentzako aukera ezin hobea da, panettonearen leuntasun tradizionala eta Malvasía mahatsaren nota aromatiko eta gozoak konbinatzen dituena. Usain paregabea: Malvasía y Cítricos Fiasconaro panettone bikain hau Vino Malvasia delle Lipari Passito D.O.C. ospetsuaren infusioagatik bereizten da, zitrikoen konfitatze-prozesuan zein masaren azken beratzean erabiltzen dena. Masa, samurra eta oso digerigarria, hartzidura geldo eta naturalari esker, lievito amarekin (masa ama), laranja konfitatuzko larruzko kuboekin eta Korintoko mahaspasekin aberastuta dago. Ezaugarri bereizgarria azukre pikortatuarekin eta almendrekin glasatzea da, testura karraskaria eta zapore txigortua ematen baitu, barrualde hezearekin kontraste zoragarria egiten duena. Fiasconaro Malvasia panettone bat erosi nahi baduzu 500 gr formatuan, oreka ezin hobea aurkituko duzu kalitatearen eta egokitasunaren artean. Luxuzko gourmet oparia edo postre intimoa bezalakoa da. Produktu hau bere benetakotasunagatik eta Siziliako zaporeekin duen lotura sakonagatik nabarmentzen da. Artisau-elaborazioa masa ama biziarekin. Lipariko Malvasía ardoarekin aromatizatua. Aparteko testura: samurra, arina eta usaintsua. Zapore dotorea, orekatua eta gozotasun gutxikoa. Premium aurkezpen ezin hobea oparitarako. 500 g formatua: ezin hobea Fiasconaro gama ezagutzeko. Aholku Praktikoak: Nola Zerbitzatu eta Kontserbatu Fiasconaro Malvasia 500 gr panettonearen aberastasun aromatikoaz erabat gozatzeko: Tenplatu zerbitzuaren tenperatura Funtsezkoa da: Kendu panettonea bere bilgarritik eta utzi giro-tenperaturan (20 inguru) edo bero-iturri oso leun batetik gertu pausatzen moztu baino 30 minutu lehenago. Urrats hori funtsezkoa da gantzak (gurina) biguntzeko, lievito amaren eta Malvasía ardoaren usain guztiak askatuz. Zerra luzeko aizto bat erabili. Xerra eskuzabalak moztu (1,5 cm inguru) eta berehala zerbitzatu.

Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen