text.skipToContent text.skipToNavigation

Panettone Fiasconaro de Pera y Chocolate – 750 g (Siziliako Goi Gozotegia)

Kopurua
Panettone Fiasconaro de Pera y Chocolate – 750 g (Siziliako Goi Gozotegia)
32,00 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea

doan denda berdineko artikuluetarako

Informazio gehiago Panettone Fiasconaro de Pera y Chocolate – 750 g (Siziliako Goi Gozotegia)

Panettone Italiar artisaua, ama masako artisaua, udare eta txokolatearekin El Panettone Fiasconaro de Pera y Chocolate (750 g) Gabonetako gozoki bat baino askoz gehiago da: Siziliako artisau-pasteleria handiaren ospakizuna da. Fiasconaro familiak, bere prozesu zehatzarekin, arintasun handiko masa bat sortu du bere legamia amarekin 36 ordu baino gehiagoko hartzidura naturalari esker. Konbinazio Perfektua: Williams Udare konfitatuak: Leunki gozoak eta kontu handiz hautatuak, fintasuna eta usain nahastezina ematen dute. Txokolate modikoa: Siziliako txokolate historiko honen tantak, ehundura pikortatuagatik eta zapore biziagatik ezaguna, ahoan urtzen dira mokadu bakoitzarekin. Panttone Fiasconaro Madaria/Chocolate: Masa ama biziarekin eta hartzidura motelarekin egina. Kalitate goreneko osagaiak, kontserbatzailerik gabe. Siziliako errezeta, mundu osoan ezaguna. Oparitzeko, partekatzeko eta harritzeko aproposa. Edizio gourmet packaging dotorearekin. Testura ikusgarria, zapore orekatua eta usain jarkiezina. Opari Gourmet Ahaztezina: Ahaztu panetton industrialak. 750 gramoko ale hau ezin hobea da oparitzeko edo familian gozatzeko. Bere freskotasunak eta zaporeak edozein mahaiko protagonista bihurtzen dute, batez ere zapore fina eta panettone klasikoaren alternatiba dotorea mahaspasa eta fruta zitrikoekin bilatzen dutenentzat. Postre ardoaren uztarketa (tradizionala): Kontraste ideala postre ardo apardun batekin lortzen da, baina ez gozoegi. Graduazio baxuko Asti edo Prosecco Cartizze DOCG Dry gomendatzen ditugu. Azidotasunak frutaren eta txokolatearen gozotasunaren aho-sabaia garbitzen du. Likore ardoa (Gourmet): Uztartze bikaina Siziliako Passito di Pantelleria batekin da, Zibibbo mahats-ardoa, ezti-notak eta fruta lehorra dituena, eta madari konfitatua nabarmentzen duena. Txandaka, Ron Añejo bat kakao- eta gozoki-notekin. Edari beroa (ez alkoholikoa): Te beltzeko infusio bat, txokolatezko edo laranjazko notekin, zaporearen profila ezin hobeto osatuko du gainkargatu gabe, edo kafe % 100 arabiko naturala.

Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen